LIFESTYLE

Τρέμε Αρχιεπίσκοπε! Ο Πιτσιλλίδης θα δώσει φως στα άδυτα των μεγάρων σου!

Τρέμε Αρχιεπίσκοπε! Ο Πιτσιλλίδης θα δώσει φως στα άδυτα των μεγάρων σου!

O θεολόγος αναλαμβάνει εκπομπή στο SIGMA και έχει βαλθεί να προβληματίσει, να ενοχλήσει, αλλά και να σοκάρει...

Ο Ανδρέας Πιτσιλλίδης, από την Τρίτη 11 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:00 θα μας καλησπερίζει από την τηλεόραση του SIGMA με την εκπομπή «ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ». 

Μια πολυθεματική εκπομπή που φιλοδοξεί να συζητήσει όσα συνήθως αποφεύγει να φέρει στο φως ο δημόσιος διάλογος εντοιχίζοντας τα πίσω από ερμητικά κλειστές πόρτες ή αγγίζοντας τα μόνο επιδερμικά εξαιτίας προλήψεων και προκαταλήψεων που οδηγούν όλους μας λίγο πολύ σε φίμωση και αυτολογοκρισία. 
 
Η θεματολογία της εκπομπής θα αγγίζει ένα ευρύ φάσμα έρευνας, αναζήτησης και συζήτησης κοινωνικού προβληματισμού, επιστημονικής αναζήτησης, θεολογικά αλλά και θρησκειολογικά ακανθώδη ερωτήματα βιοηθικής και βιοιατρικής. Επίσης, συνεντεύξεις και συζητήσεις που θα προβληματίσουν, πιθανώς θα ενοχλήσουν και ενδεχομένως ακόμα και να σοκάρουν. Τα άδυτα και άβατα οικονομικών οργανισμών, εκκλησιαστικών ιδρυμάτων, αρχιεπισκοπικών, μητροπολιτικών και μοναστηριακών μεγάρων. 
 
Θέματα ταμπού μέσα από μιαν ανθρώπινη προσέγγιση, κοιτάζοντας στα μάτια ανθρώπους κοινωνικά περιθωριοποιημένους. Στο στούντιο ακαδημαϊκοί και επιστήμονες από διάφορους τομείς όπως κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι, θεολόγοι, ειδικοί σε θέματα οικογένειας, παιδοψυχολογίας και εκπαίδευσης. Η συζήτηση όμως δεν θα περιοριστεί στα όρια του στούντιο αλλά η εκπομπή επιζητεί να είναι κυριολεκτικά ζωντανή και γι’ αυτό θα έχει πάντα ανοιχτές τις τηλεφωνικές γραμμές καλώντας, προσκαλώντας, ενίοτε και προκαλώντας τολμηρούς και με άποψη ή και έντονη διαφωνία τηλεθεατές να διευρύνουν το πάνελ της συζήτησης χωρίς συμβατικούς όρους και τα εκ των πραγμάτων περιορισμένα όρια ενός τυπικού τηλεθαλάμου.
 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του, στην οποία εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο, ενώ την ίδια ώρα «πυροβολεί» και τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top