ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το επεισόδιο σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς! Εμπλεκόμενη σε ληστεία τράπεζας η 39χρονη – Κατέληξε στο ψυχιατρείο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το επεισόδιο σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς! Εμπλεκόμενη σε ληστεία τράπεζας η 39χρονη – Κατέληξε στο ψυχιατρείο

Τα όσα προηγήθηκαν του περιστατικού που σας μεταφέραμε, αναφορικά με την 39χρονη που «εισέβαλε» με το αυτοκίνητό της σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς στην Απλάντα είναι κυριολεκτικά βγαλμένα από ταινία θρίλερ. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Διαβάστε επίσης: ΛΑΡΝΑΚΑ: Απίστευτο επεισόδιο σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς: Γυναίκα οδηγός έριξε την πύλη και ούρλιαζε

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης 28/9 η εν λόγω γυναίκα μετέβη στο σπίτι του εν διαστάσει συντρόφου της όπου και περιέλουσε με εύφλεκτη ύλη του αυτοκίνητό του. Για καλή του τύχη ο ίδιος αντιλήφθηκε την φωτιά και την κατέσβησε πριν προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές.

Στη συνέχεια στο εξοχικό της πεθεράς της (μητέρα του συζύγου της) ξέσπασε φωτιά, η οποία όπως διαπιστώθηκε ότι τέθηκε κακόβουλα με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική να κληθεί γύρω στις 08:05 στην περιοχή των Αγγλισίδων για κατάσβεση.

Ακολούθησε το περιστατικό στο στρατόπεδο της Απλάντας(διαβάστε εδώ) όπου η γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση «μπούκαρε» από την πύλη και αφού φώναζε και ούρλιαζε, ώστε να «λογαριαστεί» με τον ΕΠΥ σύντροφό της που υπηρετεί σε μονάδα του στρατοπέδου, περιστατικό για το οποίο κλήθηκε στη σκηνή η Αστυνομία, με την 39χρονη να δαγκώνει γυναίκα μέλος της Δύναμης πριν καταλήξει με χειροπέδες.

Οδηγήθηκε στο Δικαστήριο, όπου και ο δικαστής έκρινε ότι η 39χρονη χρίζει άμεσης νοσηλείας σε ψυχιατρική κλινική, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν είναι χρήστης εξαρτιογόνων ουσιών, ενώ και το 2014 ήταν εμπλεκόμενη σε ληστεία τράπεζας.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top