ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ: Φρουρός του Καλοψιδιώτη που τραυματίστηκε στο τετραπλό ο συλληφθείς!

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ: Φρουρός του Καλοψιδιώτη που τραυματίστηκε στο τετραπλό ο συλληφθείς!

Ο ίδιος ο επενδυτής και όχι ο γιός του, είναι αυτός που τις «έφαγε» σε νυχτερινό κέντρο της Αγίας Νάπας, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (30/9).

Αυτό αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης», η ο οποία επικαλείται ασφαλείς πληροφορίες ότι στο επεισόδιο εμπλάκηκε ο κύριος μέτοχος της κοινοπραξίας που θα αναγείρει το μεγαλεπήβολο έργο της μαρίνας στην Αγία Νάπα.

Όλα άρχισαν όταν ο Αιγύπτιος επενδυτής επισκέφτηκε το νυχτερινό κέντρο «SOHO» ιδιοκτησίας του δολοφονηθέντα Φάνου Καλοψιδιώτη για να διασκεδάσει μαζί με φίλους και συνεργάτες του.

Ο μέτοχος της εταιρείας δέχτηκε παρατήρηση από γκαρσόνι του μαγαζιού καθώς είχε ανεβεί στους καναπέδες.

Ο Ναγκιμπ Σαουίρις θεώρησε προσβολή την παρατήρηση και ζήτησε να μιλήσει με τον διευθυντή του μαγαζιού για να ανάψουν τα αίματα και με το γκαρσόνι να σπρώχνει τον επενδυτή.

Τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν με αποτέλεσμα τον ξυλοδαρμό των Αιγυπτίων.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 25χρονου Π.Κ από την Ορμήδεια, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα ήταν φρουρός ασφαλείας του Φάνου Καλοψιδιώτη και το βράδυ της 23ης Ιουνίου όταν διαπράχτηκε το φονικό στην οδό Καταλυμάτων είχε τραυματιστεί από το πιστολίδι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top