ΥΓΕΙΑ

Τεστ: Υπολογίστε την ηλικία της καρδιάς σας

Τεστ: Υπολογίστε την ηλικία της καρδιάς σας

Ανησυχείτε μήπως η καρδιά σας έχει γεράσει πρόωρα, βάζοντάς σας σε κίνδυνο για έμφραγμα ή εγκεφαλικό; Το παρακάτω τεστ θα σας δείξει εάν είναι ώρα να αλλάξετε τις συνήθειές σας ώστε να υιοθετήσετε έναν τρόπο ζωής που θα σας προφυλάξει!

Το τεστ αναπτύχθηκε από την Εθνική Υπηρεσία Υγείας της Αγγλίας και τοΒρετανικό Καρδιολογικό Ίδρυμα. Λανσαρίστηκε για πρώτη φορά πέρυσι και φέτος επικαιροποιήθηκε ώστε παρέχει επίσης συμβουλές προστασίας της καρδιάς.

Οι 16 ερωτήσεις του τεστ αποκαλύπτουν ποια είναι η ηλικία της καρδιάς σας σε σύγκριση με την κανονική σας ηλικία, εξηγείγιατί πρέπει να γνωρίζετε τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερίνης σας και δίνει συμβουλές για το πώς θα ρίξετε την ηλικία της καρδιάς σας. Το τεστ απευθύνεται σε άτομα άνω των 30 ετών.

Σύμφωνα με τη Γιοχάνα Ράλστον, εκπρόσωπο της Παγκόσμιας Καρδιολογικής Ομοσπονδίας, «το εργαλείο αποτελεί μια εξαιρετικά χρήσιμη προειδοποίηση για να εφαρμόσει κανείς απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής του που θα βελτιώσουν την υγεία της καρδιάς του και την ευημερία του».

Πατήστε ΕΔΩ για να κάνετε το τεστ.

Πηγή: οnMed.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top