ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Για ανάκριση δυο πρόσωπα στην υπόθεση με το πιστόλι – Τι ισχυρίστηκαν στην Αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Για ανάκριση δυο πρόσωπα στην υπόθεση με το πιστόλι – Τι ισχυρίστηκαν στην Αστυνομία

Για ανάκριση στο ΤΑΕ Λάρνακας οδηγήθηκαν δυο άντρες σχετικά με το επίμαχο τσαντάκι που εντοπίστηκε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας από υπάλληλο καθαριότητας.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας από το πρωί της Τρίτης (04/10) άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του προσώπου οποίος πήρε το τσαντάκι από τα χέρια του υπαλλήλου καθώς ισχυρίστηκε πως του ανήκει. 

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο υπάλληλος στην Αστυνομία, πήρε στα χέρια του το τσαντάκι και το επεξεργάστηκε χωρίς όμως να το ανοίξει. Την ίδια στιγμή τον πλησίασε ένας αλλοδαπός, ο οποίος του ανέφερε πως το τσαντάκι ήταν δικό του και το πήρε από τον υπάλληλο.

Στην αναφορά του, ο υπάλληλος είπε πως όταν περιεργαζόταν εξωτερικά το τσαντάκι και από την αφή, υπολόγισε ότι πιθανόν μέσα να υπήρχε πιστόλι.

Από έρευνες της Αστυνομίας μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του αεροδρομίου, έγινε κατορθωτός εντοπισμός του αυτοκινήτου στο οποίο επιβιβάστηκε ο αλλοδαπός, ένας 44χρονος μόνιμος κάτοικος Κύπρου .
 
Ο 44χρονος εντοπίστηκε από την Αστυνομία μέλη της οποίας μετέβησαν στο διαμέρισμα του όπου έγινε έρευνα χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε. Η Αστυνομία διενήργησε επίσης σωματική έρευνα στον 44χρονο χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε, ενώ δεν βρέθηκε κάτι ούτε στο αυτοκίνητο του.
 
Ο 44χρονος κλήθηκε για ανάκριση στο ΤΑΕ Λάρνακας και ισχυρίστηκε ότι το τσαντάκι δεν ήταν δικό του, ότι ανήκε σε Κύπριο φίλο του ο οποίος του ανέφερε πως το είχε ξεχάσει στο παγκάκι και ο ίδιος προθυμοποιήθηκε να το πάρει. Ο αλλοδαπός ανέφερε ακόμα στην Αστυνομία ότι δεν γνώριζε τι περιείχε το τσαντάκι.
 
Μετά από έρευνες και με βάση τα στοιχεία που έδωσε ο αλλοδαπός, η Αστυνομία εντόπισε τον Κύπριο φίλο του, 26 χρόνων από τη Λευκωσία. Με δικαστικά εντάλματα μέλη της Δύναμης διενήργησαν έρευνα τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο του, χωρίς όμως να εντοπιστεί οτιδήποτε.  Η Αστυνομία εντόπισε επίσης το επίμαχο τσαντάκι.
 
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του 26χρονου, το βράδυ της Δευτέρας (04/10) είχε μεταβεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας για να παραλάβει τον πατέρα του, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τις έρευνες της Αστυνομίας.  

Ο 26χρονος ανέφερε ακόμα ότι στο τσαντάκι υπήρχαν τα κλειδιά του, το κινητό του τηλέφωνο και άλλα προσωπικά αντικείμενα. Είπε ακόμα ότι στο τσαντάκι δεν υπήρχε πιστόλι, όπως ισχυρίστηκε ο υπάλληλος.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Διαβάστε ακόμη:

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Το ξεχασμένο τσαντάκι μέσης είχε μέσα πιστόλι - Σε κινητοποίηση το ΤΑΕ Λάρνακας

Σε εξέλιξη έρευνα του ΤΑΕ Λάρνακας για τον εντοπισμό του ύποπτου άντρα με το πιστόλι

Από ΚΥΠΕ 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top