Κρίμα: Αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής Showbiz δεν είναι πια μαζί! Αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά

Κρίμα: Αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής Showbiz δεν είναι πια μαζί! Αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά

Σύμφωνα με την εφημερίδα REAL και το ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη, ο Κώστας Αποστολάκης και η Πηνελόπη Πλάκα πήραν την απόφαση να χωρίσουν οριστικά, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης.

Χωρισμός και μάλιστα οριστικός! Το γυαλί είχε ραγίσει από καιρό και έκαναν μια σειρά από προσπάθειες να μείνουν μαζί και να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους, κάτι τέτοιο όμως δεν ήταν εφικτό και έτσι έριξαν την αυλαία του δεσμού τους, κρατώντας μια φιλική σχέση.

Ο Κώστας Αποστολάκης και η Πηνελόπη Πλάκα πήραν την απόφαση να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν πρόκειται να μιλήσουν για τον χωρισμό τους, όπως δεν ήθελαν να μιλούν και για τη σχέση τους όσο καιρό ήταν μαζί. Έχουν σκοπό να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, όπως το κάνουν εδώ και είκοσι μέρες που δεν είναι πια μαζί, κι ας είναι σίγουρο πως μετά την αποκάλυψή για τον οριστικό τους χωρισμό θα δεχτούν… στενή πολιορκία για να κάνουν δηλώσεις για αυτόν!

Image result for αποστολακης πλακα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE