Η πρωθυπουργός της Νορβηγίας έπαιζε Pokemon Go μέσα στη Βουλή -Τη «συνέλαβε» ο φακός

Η πρωθυπουργός της Νορβηγίας έπαιζε Pokemon Go μέσα στη Βουλή -Τη «συνέλαβε» ο φακός

Η αρχική τρέλα που είχε καταλάβει όλο τον πλανήτη έχει ξεθυμάνει μεν, αλλά κάποιοι επιμένουν να κυνηγούν Pokemon μετά μανίας. Και ούτε πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να αντισταθεί!

Η πρωθυπουργός της Νορβηγίας «συνελήφθη» να παίζει Pokemon Go κατά τη διάρκεια συζήτησης στο κοινοβούλιο της χώρας.

Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» την Ερνα Σόλμπεργκ να παίζει το εν λόγω παιχνίδι, σε συζήτηση την Τρίτη. Σύμφωνα με τον Guardian, δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι η πρωθυπουργός είναι φανατική οπαδός του Pokemon Go. Η μανία της είναι τέτοια, που κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στην Σλοβακία βρήκε χρόνο να παίξει το παιχνίδι, δηλώνοντάς το μάλιστα και στους δημοσιογράφους.

Αυτή η τρέλα φαίνεται πάντως ότι έχει... συνεπάρει όλη την πολιτική σκηνή της Νορβηγίας. Η αρχηγός του Φιλελεύθερου Κόμματος, Τρίνε Σκέι Γκράντε, έπαιζε Pokemon Go σε συνάντηση για την εθνική ασφάλεια τον Αύγουστο!

Ισως για αυτό έδειξε κατανόηση για το «παραστράτημα» της πρωθυπουργού, η οποία έπαιζε την ώρα που η Γκράντε μιλούσε στη βουλή. «Ακουσε τι είπα. Εμείς οι γυναίκες μπορούμε να κάνουμε δύο πράγματα ταυτόχρονα», έγραψε στο Twitter η πολιτικός «δικαιολογώντας» την Σόλμπεργκ.


Πηγή: iefimerida.gr
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE