Απέλυσαν την Αριστοτέλους από τον Super FM και προσέλαβαν συνεργάτη της! Πως αντέδρασε η Χριστιάνα;

Απέλυσαν την Αριστοτέλους από τον Super FM και προσέλαβαν συνεργάτη της! Πως αντέδρασε η Χριστιάνα;

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους για χρόνια υπήρξε πολύ πετυχημένη ραδιοφωνική παραγωγός στον Super Fm μέχρι που της γνωστοποιήθηκε η λήξη της συνεργασίας της με τον σταθμό. Η ίδια αν και στεναχωρήθηκε γύρισε σελίδα και πλέον την ακούμε μέσω του Klik Fm.

Ωστόσο στη νέα περίοδο προγραμμάτων του σταθμού «φιγουράρει» στη λίστα των παραγωγών του σταθμού ένας στενός συνεργάτης της παρουσιάστριας, ο δημοσιογράφος Χάρης Παπαθεοχάρους!

Ο Χάρης εδώ και καιρό μιλούσε με τον Super Fm για μια πιθανή συνεργασία και πριν από λίγες μέρες έγινε το «deal». Έτσι ο συμπαθέστατος δημοσιογράφος πέραν από την παρέα που μας κρατά τα απογεύματα θα μας….προσφέρει και Brunch κάθε Κυριακή 10:00-13:00 μέσα από την εκπομπή Super Sunday Brunch.

Αν αναρωτιέστε για το πώς αντέδρασε η Χριστιάνα, σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφαλίσαμε όχι μόνο δε θύμωσε, αλλά ο Χάρης έχει την απόλυτη στήριξή της στο νέο του αυτό ξεκίνημα στα «ερτζιανά». Άλλωστε αυτό απαιτούν οι καλές συνεργασίες, χαίρεσαι με τη χαρά του φίλου σου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.