Λιβελογράφημα από Δημοτικό Σύμβουλο του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Λιβελογράφημα από Δημοτικό Σύμβουλο του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα ενόψει Δημοτικών Εκλογών και είναι λογικό κάποιοι να... εντείνουν ρυθμούς. Βέβαια, ορισμένοι φαίνεται ότι αδυνατούν να δείξουν την στοιχειώδη αυτοσυγκράτηση και ξεφεύγουν εντελώς.

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση Δημοτικού Συμβούλου του ΔΗΣΥ Λάρνακας, ο οποίος υπέπεσε σε λίβελο ολκής με το ενδεχόμενο να ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον του να φαντάζει πολύ πιθανόν.

Ο εν λόγω Δημοτικός Σύμβουλος κατηγόρησε με χυδαίο τρόπο άτομα που ανήκουν στον χώρο του ΔΗΣΥ και επέλεξαν να στηρίξουν υποψήφιο προερχόμενο από το ΑΚΕΛ. Μάλιστα, το τράβηξε τόσο πολύ που έκανε λόγο και για εξαγορά ψήφων!

Φαίνεται πως κάποιοι παραμένουν κομματόσκυλα και τους είναι αδιανόητο ότι άλλοι ενεργούν για το καλό του τόπου τους μακριά από χρωματισμούς και παρωπίδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Επιστέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

Κυπριακό: Επιστέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

O Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό της Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουέγιαρ από την Κολομβία ως Προσωπικής του Απεσταλμένης για το Κυπριακό.