ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντήσεις Νούλαντ με Αναστασιάδη και Ακιντζί την Πέμπτη

Συναντήσεις Νούλαντ με Αναστασιάδη και Ακιντζί την Πέμπτη

Συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, θα έχει αύριο το πρωί η Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αρμόδια για Ευρωπαϊκές και Ευρωασιατικές Υποθέσεις, Βικτώρια Νούλαντ.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η κ. Νούλαντ θα συναντηθεί στις 8.15 το πρωί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και στις 9.45 με τον κ. Ακιντζί. Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Κύπρο, η κ. Νούλαντ θα έχει συνάντηση και με τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Έσπεν Μπαρθ Έιντε, ενώ αύριο θα συναντηθεί και με τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη.

Στο μεταξύ αύριο στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί, στο πλαίσιο των συνομιλιών για το Κυπριακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι διαπραγματευτές των δυο πλευρών Ανδρέας Μαυρογιάννης και Οζντίλ Ναμί είχαν αυτή την εβδομάδα δυο συναντήσεις, μια σήμερα και μια τη Δευτέρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top