ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ένοπλη ληστεία στην Γερμοσόγεια - Κτύπησαν υπάλληλο χρηματαποστολής

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ένοπλη ληστεία στην Γερμοσόγεια - Κτύπησαν υπάλληλο χρηματαποστολής

Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή διαπράχθηκε στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (17/10) σε υπεραγορά της Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Οι πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν πως την ένοπλη ληστεία διέπραξαν τρία άτομα τα οποία φορούσαν κουκούλες.

Οι τρεις τους, είχαν στήσει καρτέρι στους υπαλλήλους χρηματαποστολής που εκείνη την ώρα είχαν παραλάβει τις εισπράξεις της ημέρας από υπεραγορά.

Ο ένας εκ των τριών δραστών, πρόταξε πιστόλι στον υπάλληλο και του πήρε από τα χέρια τα χρήματα των εισπράξεων.Μάλιστα τον κτύπησε, με αποτέλεσμα ο υπάλληλος να τραυματιστεί και να κρίνεται αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Αμέσως στην σκηνή κλήθηκαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού για έρευνες.

Άξιο αναφοράς είναι πως μετά από λίγη ώρα εντοπίστηκε όχημα να καίγεται.   

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top