Η Kim φοβάται τα πάντα και τους πάντες! Τι αποφάσισε να κτίσει μέσα στη βίλα της για ασφάλεια;

Η Kim φοβάται τα πάντα και τους πάντες! Τι αποφάσισε να κτίσει μέσα στη βίλα της για ασφάλεια;

Θα της στοιχίσει 100.000 δολάρια και δείχνει τον πανικό στον οποίο βρίσκεται...

Όλο αυτό που συνέβη και συμβαίνει στην Kim Kardashian είναι λυπηρό. Η τηλεπερσόνα προσπαθεί εδώ και δύο-τρεις εβδομάδες να αντιμετωπίσει όλο αυτό το σοκ της ληστείας αλλά ακόμα δεν είναι σε θέση να έρθει σε επαφή με τον έξω κόσμο. Φοβάται τους πάντες και τα πάντα.

Η Kim αποφάσισε να χτίσει το δωμάτιο ''πανικού'' μέσα στη βίλα της για να αισθάνεται μία μεγαλύτερη ασφάλεια. Θα είναι ένας τεράστιος χώρος που θα καλύπτεται από καθέ γωνία με κάμερες και θα αντέχει μέχρι και 7 ρίχτερ σεισμού. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα και το κόστους αυτού του χώρου υπολογίζεται στα 100.000 δολάρια.

Η Kim θα αποκτήσει το δικό της καταφύγιο και όλοι καταλαβαίνουμε πια πως είναι πραγματικά σε κατάσταση σοκ!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Μολδαβίας, η ενταξιακή πορεία της Μολδαβίας στην ΕΕ, οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρόεδρο της Μολδαβίας, κατά τη σημερινή, πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μολδαβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE