ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τσέπωσε 2 εκατομμύρια ευρώ η τραπεζικός υπάλληλος, βαφτιστήρα πασίγνωστου επιχειρηματία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τσέπωσε 2 εκατομμύρια ευρώ η τραπεζικός υπάλληλος, βαφτιστήρα πασίγνωστου επιχειρηματία

Απίστευτη κομπίνα έστησε η 37χρονη τραπεζικός υπάλληλος, βαφτιστήρα πασίγνωστου επιχειρηματία λιανικού εμπορίου.

Η 37χρονη τραπεζικός υπάλληλος ήξερε πολύ καλά να λέει παραμύθια σε ανυποψίαστα θύματα της στους οποίου «πουλούσε» καταθετικά σχέδια με δήθεν υψηλές απολαβές από τους τόκους.

Η Αστυνομία στην κατοχή της έχει μέχρι στιγμής επτά καταγγελίες εις βάρος της 37χρονης ενώ το ποσό που καταχράστηκε φαίνεται να ξεπερνά τα δυο εκατομμύρια ευρώ.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, φαίνεται πως η 37χρονη γυναίκα κατάφερε από το 2011 μέχρι σήμερα να εξαπατήσει τέσσερα πρόσωπα από τη Λευκωσία και να τους αποσπάσει συνολικό ποσό που ανέρχεται στις 397 χιλιάδες ευρώ, πωλώντας τους ουσιαστικά καταθετικά σχέδια.

Απάτη ολκής από τραπεζική υπάλληλο στην Κύπρο – Σχετίζεται με πασίγνωστο επιχειρηματία λιανικού εμπορίου

Η καταγγελία που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, αναφέρει πως η 37χρονη έλεγε στα θύματα της πως είχε στο όνομα του συζύγου της καταθετικά σχέδια με υψηλές απολαβές. Πρόκειται για γυναίκα η οποία είναι βαφτιστήρα γνωστού επιχειρηματία οποίος διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στο κραχ που υπέστη η Κυπριακή οικονομία.

Η τραπεζικός υπάλληλος αφού συνελήφθη οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου ενώ η ιδία φαίνεται πως έχει παραδεχθεί την απάτη που είχε στήσει.

Η υπόθεση έχει καταχωρηθεί ενώπιον του Κακουργιοδικείο Λευκωσίας για τις 17 Νοεμβρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top