ΕΓΚΩΜΗ: Πάλι έδρασαν οι άγνωστοι διαρρηκτές –Έκαναν «φτερά» από γνωστό κατάστημα, κινητά τηλεφώνα και tablet

ΕΓΚΩΜΗ: Πάλι έδρασαν οι άγνωστοι διαρρηκτές –Έκαναν «φτερά» από γνωστό κατάστημα, κινητά τηλεφώνα και tablet

Μεγάλος αριθμός από ηλεκτρονικές συσκευές ήταν η λεία διαρρηκτών, που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Τρίτης (01/11) , σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, ο συναγερμός του καταστήματος ήχησε στις 3:00 τα ξημερώματα της Τρίτης όπου λίγο αργότερα η υπεύθυνη του καταστήματος, προέβη σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, επισκέφθηκαν τη σκηνή όπου διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια.

Όπως διαπιστώθηκε, από το κατάστημα κλάπηκε μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών συσκευών, όπως κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές ταμπλέτες, άγνωστης αξίας, μέχρι στιγμής.

 Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

*Φωτογραφία Αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE