Πρόστιμο 1.500.000 ευρώ σε τράπεζα που δραστηριοποιείται στην Κύπρο

Πρόστιμο 1.500.000 ευρώ σε τράπεζα που δραστηριοποιείται στην Κύπρο

Δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις τις Κεντρικής Τράπεζας.

Πρόστιμο €1.535.000 επέβαλε η Κεντρική Τράπεζα Κύπρου στην στην Public Joint-Stock Company Commercial Bank "Privatbank", υποκατάστημα Κύπρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κεντρικής Τράπεζας, με απόφασή της ημερομηνίας 31 Οκτωβρίου 2016, αποφάσισε την επιβολή προστίμου στην εταιρεία γιατί δεν συμμορφώθηκε με συγκεκριμένες πρόνοιες των περί της Παρεμπόδισης και Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες Νόμων του 2007 έως 2016 και της Οδηγίας της ΚΤΚ για την Παρεμπόδιση Ξεπλύματος Παράνομου Χρήματος και Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας, Δεκέμβριος 2013 (Τέταρτη Έκδοση).

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE