Πρόστιμο 1.500.000 ευρώ σε τράπεζα που δραστηριοποιείται στην Κύπρο

Πρόστιμο 1.500.000 ευρώ σε τράπεζα που δραστηριοποιείται στην Κύπρο

Δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις τις Κεντρικής Τράπεζας.

Πρόστιμο €1.535.000 επέβαλε η Κεντρική Τράπεζα Κύπρου στην στην Public Joint-Stock Company Commercial Bank "Privatbank", υποκατάστημα Κύπρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κεντρικής Τράπεζας, με απόφασή της ημερομηνίας 31 Οκτωβρίου 2016, αποφάσισε την επιβολή προστίμου στην εταιρεία γιατί δεν συμμορφώθηκε με συγκεκριμένες πρόνοιες των περί της Παρεμπόδισης και Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες Νόμων του 2007 έως 2016 και της Οδηγίας της ΚΤΚ για την Παρεμπόδιση Ξεπλύματος Παράνομου Χρήματος και Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας, Δεκέμβριος 2013 (Τέταρτη Έκδοση).

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.