Πρωτοφανής υπόθεση για τα Κυπριακά δεδομένα - Άντρας ζητά σύνταξη χηρείας..

Πρωτοφανής υπόθεση για τα Κυπριακά δεδομένα - Άντρας ζητά σύνταξη χηρείας..

Κύπριος πολίτης ζητά σύνταξη χηρείας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Φιλελεύθερος" την Παρασκευή 4/11, σύζυγος γυναίκας που πέθανε το 2013, απέστειλε επιστολή στην Υπουργό Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου, όπου ζητά σύνταξη χηρείας όπως δικαιούνται και οι χήρες γυναίκες μετά τον θάνατο του άνδρα τους.

Όπως αναφέρει η επιστολή που έστειλε στο κράτος κάνει λόγο, ότι κάθε κράτος μέλος της ΕΕ καλείται όπως εφαρμόσει το νόμο για την ισότητα μεταξύ γυναικών και ανδρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE