LIFESTYLE

Αυτός είναι ο λόγος που η Ευρυπίδου παίρνει τη θέση της Αλεξίας! Ποια η σχέση των δυο παρουσιαστριών;

Αυτός είναι ο λόγος που η Ευρυπίδου παίρνει τη θέση της Αλεξίας! Ποια η σχέση των δυο παρουσιαστριών;

Ο κύβος ερρίφθη. Από τη Δευτέρα 7/11 η Αλεξία Αναστασίου θα μας καλημερίζει, ενώ η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου θα μας λέει «Καλό απόγευμα» μέσα από τη συχνότητα του ΜegaOne. Στο σταθμό λήφθηκαν αποφάσεις που φέρνουν τα πάνω-κάτω στο πρόγραμμα του.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Αν και αυτό συνήθως γίνεται μετά τα Χριστούγεννα στον Αρχάγγελο έδρασαν άμεσα καθώς υπήρχε λόγος. Η διοίκηση του σταθμού δεν θεωρεί αποτυχημένη την Αλεξία Αναστασίου, αφού τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής «Όλα για Σένα» είναι ικανοποιητικά ωστόσο βλέπουν να ανοίγει η «ψαλίδα» στα δυναμικά κοινά (ηλικίες 18-44).

Αυτή είναι και η αιτία της «ανταλλαγής» εκπομπών. Θεωρούν ότι η είσοδος της Κωνσταντίνας στο απογευματινό αφενός δεν θα επηρεάσει (αρνητικά) τα ποσοστά τηλεθέασης και αφετέρου θα προσδώσει αύξηση των ποσοστών στα δυναμικά κοινά.

Μπορεί αυτό να μην λέει πολλά στον απλό κόσμο, αλλά το συγκεκριμένο ηλικιακό φάσμα, είναι το κυριότερο για τις διαφημιστικές εταιρίες που θέλουν να επενδύουν στα δυναμικά κοινά. Ο λόγος δηλαδή της απόφασης είναι εν μέρει και οικονομικός και στρατηγικός για τον σταθμό.

Αναφορικά με τις δυο παρουσιάστριες, Αλεξία και Κωνσαντίνα, επειδή έχουν ειπωθεί διάφορα, το απόγευμα της Παρασκευής 4/11 μέσα από την εκπομπή «Όλα για Σένα» ξεκαθάρισαν ότι οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί «δήθεν κόντρας» είναι απλά στον «βωμό» των κλικς των διάφορων sites όπως είπε η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top