ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Νέοι μάρτυρες στο Δικαστήριο - Σειρά της αρραβωνιαστικιάς ενός εκ των αδελφών Ντορζή

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Νέοι μάρτυρες στο Δικαστήριο - Σειρά της αρραβωνιαστικιάς ενός εκ των αδελφών Ντορζή

Συνεχίζεται την Τρίτη (8/11) η ώρα 9:00 το πρωί,ενώπιον του Κακουργιοδικείου, η εκδίκαση της υπόθεσης του τριπλού φονικού της Λεμεσού, που διαπράχθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2015, με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους και με κατηγορούμενο τον 31χρονο Χριστάκη Θωμά.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, μετά την επεισοδιακή κατάθεση της 33χρονης πρώην κοπέλας του κατηγορούμενου, την Τρίτη (8/11) αναμένεται ότι θα κληθούν ενώπιον του δικαστηρίου νέοι μάρτυρες κατηγορίας, μεταξύ αυτών και η αρραβωνιαστικιά ενός εκ των αδελφών Ντορζή.
 
Ο Θωμά υποστηρίζει στην κατάθεση του ότι τα θύματα τον κατηγορούσαν για κάποιες αναφορές του προς τη συγκεκριμένη κοπέλα, κάτι που αποτέλεσε και έναν από τους λόγους της μοιραίας συνάντησης τους, στην Πλατεία Ηρώων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE