Ανώτερο στέλεχος της Αστυνομίας έκανε σημειώματα στον υπόκοσμο και έβαζε υπογραφή άλλου αστυνομικού

Ανώτερο στέλεχος της Αστυνομίας έκανε σημειώματα στον υπόκοσμο και έβαζε υπογραφή άλλου αστυνομικού

Πράματα και θάματα προκύπτουν από την υπόθεση του τετραπλού φονικού στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Πολίτη», μέλη του αστυνομικού σώματος φέρονται να ενημέρωναν με σημειώματα ανθρώπους του κυπριακού υποκόσμου για τις κινήσεις της Αστυνομίας.

Μάλιστα, όπως αποδεικνύεται συντάκτες των δημοσιευμάτων χρησιμοποιούσαν τους κωδικούς άλλων συναδέλφων τους. Εδώ να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί χρησιμοποιούν έναν ειδικό κωδικό στα υπηρεσιακά τους σημειώματα που αντιστοιχεί με την ταυτότητά τους. Κάθε αστυνομικούς που συντάσσει ένα τέτοιο σημείωμα, αντί να βάζει το όνομά του, χρησιμοποιεί έναν κωδικό που αντιστοιχεί μ΄ αυτό.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει ο ΜανώληςΚαλατζής, «αστυνομικός που μετατέθηκε προσφάτως αποκάλυψε πως ο  ίδιος ουδέποτε είχε διαβιβάσει πληροφορίες που αποδίδονταν σε αυτόν. Απλώς άλλος συνάδελφός του (ανώτερός του) χρησιμοποιούσε τον κωδικό του».

Προσεχώς ολοκληρώνεται η έρευνα των ποινικών ανακριτών που διορίστηκαν από τον γενικό εισαγγελέα για να εξετάσουν  πιθανά αδικήματα διαφθοράς από μέλη της Αστυνομίας σε σχέση με τον τετραπλό φόνο και την «γκάφα» με τους Σέρβους εκτρελεστές, που ενημερώθηκαν από μέλος της Interpol Κύπρου ότι τους ανέμεναν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE