ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: «Εν για τες μάππες που σε έδερε ο Θωμά» είπε ο συνήγορός του - Ντέρμπι... Ομόνοιας και Απόλλωνα στη δικάσιμο

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: «Εν για τες μάππες που σε έδερε ο Θωμά» είπε ο συνήγορός του - Ντέρμπι... Ομόνοιας και Απόλλωνα στη δικάσιμο

Αίσθηση προκάλεσε ο συνήγορος υπεράσπισης του Χριστάκη Θώμα, Ροβέρτος Βραχίμης, στην αντεξέταση του μάρτυρα κατηγορίας που κλήθηκε στην δικάσιμο (08/11), να αναφερθεί στο ξυλοδαρμού του από το κατηγορούμενο.

Ο Ροβέρτος Βραχίμης στην αντεξέταση του ρώτησε τον μάρτυρα αν γνωρίζονταν με τον Θωμά. Ο Σ.Κ. απάντησε πως γνωρίζονταν από το γυμναστήριο όπου έτυχε λίγες φορές να συναντηθούν και να τον βοηθήσει (σ.σ. τον Θωμά) σε κάποιες ασκήσεις.

Ο μάρτυρας κατηγορίας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Θωμά τον ξυλοφόρτωσε γιατί είχε κάνει like σε μια φωτογραφία της Μ. Καπάρα.

Ο Βραχίμης στην αντεξέταση του ρώτησε τον Σ.Κ, τι ομάδα είναι, με τον τελευταίο να του απαντά με την «ΟΜΟΝΟΙΑ». Ακολούθως τον ρώτησε αν γνωρίζει με ποια ομάδα είναι ο Θωμά, με τον μάρτυρα να του απαντά με τον «ΑΠΟΛΛΩΝΑ».

Μετά την απάντηση που πήρε ο κ. Βραχίμης, τότε ανέφερε «εν για τις μάππες που σε έδερε ο Θωμά, πες μας τώρα ότι εν για τις μάππες», με τον μάρτυρα να λέει ότι δεν είναι αυτό ο λόγος.

Να σημειώσουμε πως ο μάρτυρας είχε προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία για το περιστατικό αυτό, με τον Θωμά να επιχειρεί να τα βρει μαζί του (μετά την καταγγελία) λέγοντας του «έκανα λάθος να το ξεχάσουμε, δεν φταις εσύ αλλά κάποιος άλλος».

Πάντως αυτό που έχουμε να σχολιάσουμε είναι πως ο συνήγορος υπεράσπισης του Χρίστου Θωμά είναι ετοιμόλογος σε ότι γίνεται αναφορά ενώ πολλές φορές προκαλεί και τις αντιδράσεις του κοινού με κάποιες από τις ερωτήσεις του.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως η πολύκροτη δική παρακολουθείται με τεράστιο ενδιαφέρον και από ασκούμε δικηγόρους.

Διαβάστε ακόμη

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Με τους γονείς του ο Θωμά στο δικαστήριο - Η συμπεριφορά του και το επιθετικό βλέμμα του

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Κατάθεση αρραβωνιαστικιάς Παράσχου: «Τόσες … αν την … και τούτη τι έγινε»

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Έκανε like στην Μαριάννα και ο Θωμά τον έσπασε στο ξύλο – Κατέθεσε το θύμα στο δικαστήριο

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top