Mont Pelerin: Άντρη Αναστασιάδη και Μεράλ Ακιντζί ποζάρουν αγκαλιά στον Έιντε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Mont Pelerin: Άντρη Αναστασιάδη και Μεράλ Ακιντζί ποζάρουν αγκαλιά στον Έιντε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε ρόλο φωτογράφου βρέθηκε ο ειδικός αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του Ο.Η.Ε στην Κύπρο κ. Έσπεν Μπαρθ Έιντε.

Ο κ. Έιντε στο χιονισμένο Mont Pelerin όπου διεξάγονται από την Δευτέρα 7/11 οι συνομιλίες για το Κυπριακό αποθανάτισε με τον φωτογραφικό του φακό την πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη και την γυναίκα του κατοχικού ηγέτη Μεράλ Ακιντζί αγκαλιασμένες και χαμογελαστές.

Ο ειδικός αντιπρόσωπος ανέβασε την εν λόγω φωτογραφία στο twitter γράφοντας: #UnitedByHope #AndriAnastasiades & #MeralAkıncı taking a walk in #MontPelerin and greeting the leaders' meeting.

Δείτε την εν λόγω φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE