ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η εκδοχή του γονέα που φέρεται να κτύπησε τον καθηγητή των θρησκευτικών στην Α΄ Τεχνική Λεμεσού

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η εκδοχή του γονέα που φέρεται να κτύπησε τον καθηγητή των θρησκευτικών στην Α΄ Τεχνική Λεμεσού

Σάλος προκλήθηκε τις τελευταίες μέρες με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και κάνουν λόγο για ξυλοδαρμό καθηγητή στην Α΄ Τεχνική σχολή Λεμεσού από γονέα μαθητή.

Του Έκτορα Γεωργίου

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον γονέα του μαθητή που φέρεται να ξυλοκόπησε καθηγητή και παρουσιάζει την δική του εκδοχή σε σχέση με τα γεγονότα.

To όλο περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά τη διαδικασία εξέτασης της περίπτωσης του μαθητή από το πειθαρχικό συμβούλιο, μετά από αψιμαχία που είχε με μια καθηγήτρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριο ξύλο και πάλι στην Α' Τεχνική Σχολή Λεμεσού! Πατέρας μαθητή έδειρε καθηγητή θρησκευτικών και ο γιός του τον μισό καθηγητικό σύλλογο

Όπως υποστηρίζει ο πατέρας του, είπε στην καθηγήτρια «θα τα πούμε στον διευθυντή κυρία» (σ.σ θεωρήθηκε απειλή). Ο πατέρας του μαθητή, σύμφωνα πάντα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος στο ThemaOnline, με το άκουσμα του λόγου για τον όποιο ο γιος του παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό, αντέδρασε, σπρώχνοντας την καρέκλα με το πόδι του, αφού θεώρησε ότι ο λόγος που βρίσκεται εκεί είναι ανούσιος.

Επίσης, μας ανέφερε ότι η «ποινή» του γιου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί όπως δημοσιεύτηκε σε πολλά ΜΜΕ. Τέλος όπως ανέφερε, η δημοσιοποίηση του εν λόγω ασήμαντου περιστατικού (όπως το χαρακτηρίζει) του προκάλεσε πρόβλημα με την αρραβωνιαστικιά του, άλλα έχασε και το μεροκάματο για την μέρα που έπρεπε να παρευρεθεί στο σχολείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο περιστατικό βίας ταρακουνά το Υπουργείο Παιδείας - Πατέρας μαθητή έσπασε στο ξύλο καθηγητή στη Λεμεσό

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top