«Σ´αγαπάμε ντάτσι???» έγραψε η Ευριπίδου στον σύζυγό της! ΦΩΤΟ

«Σ´αγαπάμε ντάτσι???» έγραψε η Ευριπίδου στον σύζυγό της! ΦΩΤΟ

Με την ευκαιρία της ονομαστικής εορτής του Νεκτάριου Αλεξάνδρου του ευχήθηκε και διαδικτυακά...

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πόσταρε στο instagram μια υπέροχη φωτογραφία του Νεκτάριου Αλεξάνδρου και της κόρης της Αριάδνης από τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις.

Όπως σχολίασε η παρουσιάστρια του MEGAONE: «Να μας ζήσεις πάπακη να σε χαιρόμαστε και να μας χαίρεσαι!!! Σ´ευχαριστουμε για όλα... ξέρεις εςύ... Σ´αγαπάμε "ντάτσι"???». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE