ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας για 56χρονη! Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας για 56χρονη! Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία

Σοβαρά τραυματισμένη διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 56χρονη Βρετανίδα, η οποία παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Σχετικό άρθρο: Σοβαρό ατύχημα στην Πάφο – Όχημα παρέσυρε πεζή που διασταύρωνε

Το ατύχημα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε στις 14:00 περίπου το μεσημέρι της Πέμπτης 10/11, όταν η 56χρονη Βρετανίδα που περπατούσε πεζή στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων παρασύρθηκε από διερχόμενο οδηγό που ερχόταν από τη Χλώρακα με κατεύθυνση τους Τάφους των Βασιλέων.

Αρχικά η 56χρονη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός  διέγνωσε ότι υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της η 56χρονη κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο ΓΝ Λευκωσίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE