ΦΟΝΙΚΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ: Μπαινόβγαινε στο ψυχιατρείο ο μητροκτόνος – Γνωστή φυσιογνωμία στην περιοχή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ: Μπαινόβγαινε στο ψυχιατρείο ο μητροκτόνος – Γνωστή φυσιογνωμία στην περιοχή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ

Φονικό με το καλημέρα σημειώθηκε στον Άγιο Δομέτριο όταν 36χρονος αφαίρεσε την ζωή της μητέρας του 65 χρονων.

Το στυγερό έγκλημα σημειώθηκε στις 8:00 το πρωί της Παρασκευής 11/11 όταν ο 36χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι σκοτώνοντας την ίδια του την μητέρα.

Στην συνέχεια ο ίδιος παραδώθηκε στον Αστυνομικό σταθμό Αγίου Δομετίου παραδεχόμενος την πράξη του.

Ο δράστης αποτελεί γνωστή φυσιογνωμία στον Άγιο Δομέτιο καθώς είναι ένα παιδί που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μπαινοέβγαινε στο ψυχιατρείο της Αθαλάσσας.

Ο μητροκτόνος εργαζόταν σε ζαχαροπλαστείο της περιοχής και σε φούρνο στην Έγκωμη με την τοπική κοινωνία να γνωρίζει για την ψυχική του ασθένεια χωρίς ωστόσο να περιμένει μια τόσο τραγική εξέλιξη.

Φωτογραφίες απο την σκηνή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟΥ: Με μαχαίρι αφαίρεσε τη ζωή της 65χρονης ο μητροκτόνος – Παραδέχθηκε αμέσως

ΕΚΤΑΚΤΟ: Φονικό στον Άγιο Δομέτιο – Γιος σκότωσε την 65χρονη μάνα του και παραδόθηκε

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πυλώνας σταθερότητας η Κύπρος - Αυτούσια η ομιλία του από το βήμα της Ολομέλειας της Γενικής Συνέλευσης των HE

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πυλώνας σταθερότητας η Κύπρος - Αυτούσια η ομιλία του από το βήμα της Ολομέλειας της Γενικής Συνέλευσης των HE

Στο βήμα της Ολομέλειας της 80ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών βρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος, στην προσφώνηση του, ανέδειξε την κρίσιμη γεωπολιτική συγκυρία, τη σημασία της πολυμέρειας και της συνεργασίας για την αντιμετώπιση των κοινών προκλήσεων ενώ απάντησε και στον Τούρκο Πρόεδρο, αναφορικά με την απαίτηση του προς την διεθνή κοινότητα να αναγνωρίσει το ψευδοκράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE