ΛΑΡΝΑΚΑ: Γυναίκα «σάπισε» στο ξύλο αστυνομικό και άλλες δυο γυναίκες – Τους έβριζε και τους απειλούσε πως θα τους σκοτώσει

ΛΑΡΝΑΚΑ: Γυναίκα «σάπισε» στο ξύλο αστυνομικό και άλλες δυο γυναίκες – Τους έβριζε και τους απειλούσε πως θα τους σκοτώσει

Με μένος η Ελληνοκύπρια γυναίκα άρχισε να κτυπά δυο γυναίκες ενώ από τα χέρια της δεν ξέφυγε και ο αστυνομικός που πήγε να την συλλάβει.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε περίπτερο της Λάρνακας, όταν η μεθυσμένη Κύπρια επιτέθηκε στην υπάλληλο και σε μια φίλη της, χτυπώντας τις με τα χέρια και πετώντας τους διάφορα αντικείμενα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» το Σάββατο (12/11), οι δυο γυναίκες κάλεσαν την αστυνομία έτσι ώστε να γλυτώσουν από το μένος της μεθυσμενης Κύπριας.

Οι αστυνομικοί αφού μετέβηκαν στο περίπτερο, αντιλήφθηκαν πως η γυναίκα βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ μόλις τους αντιλήφθηκε άρχισε να προκαλεί φασαρία και να βρίζει χυδαία.

Όταν πληροφορήθηκε ότι ήταν υπό σύλληψη, η μεθυσμένη άρχισε να φωνάζει, να σπρώχνει και να κτυπά τους αστυνομικούς με τα ποδιά και τα χέρια της. Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα τους έβριζε ενώ τους απείλησε παράλληλα πως θα τους κάνει ζημιά και θα τους σκοτώσει.

Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό μέχρι να ξεμεθύσει ενώ κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.

Να σημειώσουμε πως ο ένας αστυνομικός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE