ΛΑΡΝΑΚΑ: Γυναίκα «σάπισε» στο ξύλο αστυνομικό και άλλες δυο γυναίκες – Τους έβριζε και τους απειλούσε πως θα τους σκοτώσει

ΛΑΡΝΑΚΑ: Γυναίκα «σάπισε» στο ξύλο αστυνομικό και άλλες δυο γυναίκες – Τους έβριζε και τους απειλούσε πως θα τους σκοτώσει

Με μένος η Ελληνοκύπρια γυναίκα άρχισε να κτυπά δυο γυναίκες ενώ από τα χέρια της δεν ξέφυγε και ο αστυνομικός που πήγε να την συλλάβει.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε περίπτερο της Λάρνακας, όταν η μεθυσμένη Κύπρια επιτέθηκε στην υπάλληλο και σε μια φίλη της, χτυπώντας τις με τα χέρια και πετώντας τους διάφορα αντικείμενα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» το Σάββατο (12/11), οι δυο γυναίκες κάλεσαν την αστυνομία έτσι ώστε να γλυτώσουν από το μένος της μεθυσμενης Κύπριας.

Οι αστυνομικοί αφού μετέβηκαν στο περίπτερο, αντιλήφθηκαν πως η γυναίκα βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ μόλις τους αντιλήφθηκε άρχισε να προκαλεί φασαρία και να βρίζει χυδαία.

Όταν πληροφορήθηκε ότι ήταν υπό σύλληψη, η μεθυσμένη άρχισε να φωνάζει, να σπρώχνει και να κτυπά τους αστυνομικούς με τα ποδιά και τα χέρια της. Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα τους έβριζε ενώ τους απείλησε παράλληλα πως θα τους κάνει ζημιά και θα τους σκοτώσει.

Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό μέχρι να ξεμεθύσει ενώ κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.

Να σημειώσουμε πως ο ένας αστυνομικός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE