Θάνατος σε πτήση πάνω από την Κύπρο – Δεν κατάφερε να φτάσει στον προορισμό της η άτυχη γυναίκα

Θάνατος σε πτήση πάνω από την Κύπρο – Δεν κατάφερε να φτάσει στον προορισμό της η άτυχη γυναίκα

Μέσα στο αεροπλάνο για επιστροφή στην πατρίδα της έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή γυναίκα από τη Γερμανία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τ/κ τύπο πρόκειται για ηλικιωμένη γυναίκα που ξεκίνησε από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου με στάση στην Αττάλια πριν αναχωρήσει για τον τελικό του προορισμό την Φρανκφούρτη.

Λίγη όμως ώρα μετά την απογείωση από το Ercan η άτυχη γυναίκα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και «έσβησε» μερικές ώρες πριν επιστρέψει στο σπίτι της.

Όπως αναφέρουν τα δημοσίευμα η Γερμανίδα τουρίστρια υπέστη καρδιακό επεισόδιο και η αεροπορική εταιρία Freebird Airlines διευθέτησε τη μεταφορά της σορού στην πατρίδα της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE