ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ωφέλιμο να οριστεί ημερομηνία πενταμερούς, δηλώνει ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ Τουρκίας

Ωφέλιμο να οριστεί ημερομηνία πενταμερούς, δηλώνει ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ Τουρκίας

Είναι ωφέλιμο να οριστεί ημερομηνία για την πενταμερή που θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή και των εγγυητριών δυνάμεων και στο μεταξύ να υπάρξει συνέχιση των διαπραγματεύσεων, δήλωσε ο εκπρόσωπος του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών Χουσεϊν Μουφτούογλου, προσθέτοντας ότι η αποφασιστικότητα της Τουρκίας για να βρεθεί μια λύση βιώσιμη στο Κυπριακό συνεχίζεται.

Σε γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα του τουρκικού ΥΠΕΞ, ο Χουσεϊν Μουφτούογλου υποστηρίζει ότι δυστυχώς παρά τις προσπάθειες καλών προθέσεων της τ/κ πλευράς στις εντατικές διαπραγματεύσεις στο Μοντ Πελεράν δεν ήταν δυνατόν να υπάρξει αποτέλεσμα.

“Πιστεύουμε ότι σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας έχει χαθεί μια πολύ αξιόλογη ευκαιρία”, αναφέρει και προσθέτει η τ/κ πλευρά θα κάνει μια πολύ λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΔΗΚΟ: Παρωχημένες προεκλογικές νοοτροπίες ή δημοσκοπικός πανικός

ΔΗΚΟ: Παρωχημένες προεκλογικές νοοτροπίες ή δημοσκοπικός πανικός

Όσο πλησιάζουμε στις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, το προεκλογικό σκηνικό παίρνει φωτιά, με τα κόμματα να επιστρατεύουν όλο το δυναμικό τους για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρά τις δημοσκοπήσεις, όσες είδαν το φως της δημοσιότητας και τα όσα καταγράφονται, τα κόμματα προχωρούν σε δικές τους εσωτερικές δημοσκοπήσεις στις οποίες καταγράφονται οι προθέσεις των ψηφοφόρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top