ΚΟΣΜΟΣ

Δεν είναι η Μαντλίν η μυστηριώδης ξανθιά που έχει αναστατώσει την Ιταλία

Δεν είναι η Μαντλίν η μυστηριώδης ξανθιά που έχει αναστατώσει την Ιταλία

Τέλος στο θρίλερ με την μυστηριώδη ξανθιά που βρέθηκε να ζει στους δρόμους της Ρώμης, χωρίς κανείς να γνωρίζει την ταυτότητά της, βάζει με δημοσίευμα της η «Daily Mail», η οποία αποκαλύπτει πως το νεαρό κορίτσι δεν είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν (όπως πολλοί υπέθεσαν), αλλά μια 21χρονη κοπέλα από τη Σουηδία

Μετά την τεράστια έκταση που πήρε το θέμα, με την φωτογραφία της νεαρής γυναίκας να κάνει το γύρο του κόσμου μέσα από το διαδίκτυο, εμφανίστηκε ο πατέρας της, ο οποίος ξεκαθάρισε τα πράγματα λέγοντας πως είναι η κόρη του, ονομάζεται Embla Jauhojärvi, είναι 21 ετών, πάσχει από το σύνδρομο Άσπεργκερ και σπουδάζει στην Ιταλία.

Όπως ο ίδιος εξήγησε, το κορίτσι είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Μάϊο (από την Σουηδία) και τώρα περιμένει πως και πως είτε να επαναπατριστεί είτε να ταξιδέψει στην Ιταλία ο ίδιος για να συναντηθεί ξανά με το παιδί του.

3AA1A85E00000578-3958402-The_girl_has_no_belongings_and_has_reportedly_been_wearing_the_s-m-1_1479830231630.jpg3AA1A86E00000578-3958402-The_blonde_girl_who_is_thought_to_be_in_her_late_teens_was_spott-m-6_1479798223194.jpg

«Είχε εξαφανιστεί εδώ και έξι μήνες. Ήξερα πως είναι στην Ιταλία και σπούδαζε Ιταλική φιλολογία. Προσπαθούσα εδώ και έξι μήνες να την βοηθήσω από την Σουηδία αλλά δεν τα κατάφερα. Είχα ελπίδες πως αν την άφηνα να ταξιδέψει εκεί για να σπουδάσει, θα το πετύχαινε» δήλωσε αποκλειστικά στην «Daily Mail».

Nα σημειώσουμε, πως η νεαρή κοπέλα περιφερόταν εδώ και καιρό στους δρόμους της Ρώμης, λέγοντας στους αστυνομικούς πως ονομάζεται «Μαρία».

Όσοι την είδαν από κοντά, ανέφεραν πως είναι πολύ ευγενική, δεν ζητιάνευε, δεν έπαιρνε χρήματα από ξένους και μιλούσε μόνο αγγλικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top