ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

10 χρόνια και έξι μήνες στη φυλακή ο Κύπριος που συμμετείχε σε ληστεία στο Λονδίνο – ΦΩΤΟ&VID

10 χρόνια και έξι μήνες στη φυλακή ο Κύπριος που συμμετείχε σε ληστεία στο Λονδίνο – ΦΩΤΟ&VID

Σε δέκα χρόνια κι έξι μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο Κύπριος Ιωάννης Κυριάκου, που συμμετείχε σε ληστεία στο Λονδίνο τον περασμένο Αύγουστο.

Φτηνά την γλύτωσε ο Κύπριος, αφού ένας από την τετραμελή συμμορία στην οποία συμμετείχε στην αιματηρή ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στο Πικαντίλι της αγγλικής πρωτεύουσας, καταδικάστηκε σε ισόβια δεσμά.

Πρόκειται για τον 26χρονο Κάβανανγκ που προσπαθώντας να διαφύγει με το σκούτερ που οδηγούσε κτύπησε σκόπιμα αστυνομικό, προκαλώντας του κάταγμα κρανίου και εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι άλλοι δυο της συμμορίας, οι Χόπκινς και Σάιμς καταδικάστηκαν σε 14,5 χρόνια φυλάκισης.

Στη φωτογραφία από αριστερά πάνω, οι Charlie Kavanagh και Stephen Hopkins. Κάτω από αριστερά, οι James Symes και Ιωάννης Κυριάκου.

Ο 25χρονος Κύπριος που δέχθηκε την πιο μικρή ποινή, ήταν ένας εκ των δυο που μπήκαν βίαια μέσα στο κοσμηματοπωλείο. Ωστόσο η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου είχε στήσει καρτέρι στους επίδοξους ληστές, γνωρίζοντας από προηγουμένως ότι επρόκειτο να διαπραχθεί το εν λόγω αδίκημα.

Οι φωτογραφίες και το video είναι από δημοσίευμα της Daily Star (24/11).

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top