ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Επείγουσα έκκληση για αιμοδοσία – Ο Ιωσήφ, μας έχει όλους ανάγκη

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Επείγουσα έκκληση για αιμοδοσία  – Ο Ιωσήφ, μας έχει όλους ανάγκη

Έκκληση προς το κοινό απευθύνει η τράπεζα αίματος του Γ.Ν Λεμεσού.

Η ανάγκη σύμφωνα με τα όσα μας μετέφεραν οι οικείοι του αλλά και υπεύθυνοι του Κέντρου αίματος είναι πάρα πολύ μεγάλη για ομάδα αίματος Β+.

Ο νεαρός Ιωσήφ Σελλάς ενεπλάκη σε τροχαίο και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γ.Ν Λεμεσού από το Σάββατο 26/11.

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο Νοσοκομείο 28χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο– Από την σύγκρουση κόπηκε ο πάσσαλος της ΑΗΚ

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν, παρακαλούνται όπως μεταβούν στην Τράπεζα Αίματος Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού μεταξύ των ωρών 7:30 – 14:00.

Το ωράριο των υπολοίπων κέντρων αιμοδοσίας στις άλλες πόλεις μπορείτε να το δείτε εδώ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE