ΚΑΙΡΟΣ: Μια εβδομάδα γεμάτη βροχή! Αναμένονται και χιόνια - Αναλυτικά η πρόγνωση του Τμήματος Μετεωρολογίας

ΚΑΙΡΟΣ: Μια εβδομάδα γεμάτη βροχή! Αναμένονται και χιόνια - Αναλυτικά η πρόγνωση του Τμήματος Μετεωρολογίας

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Από την Τρίτη θα αρχίσει να επηρεάζει την περιοχή μας χαμηλό βαρομετρικό.

Την Δευτέρα (28/11) το βράδυ ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (29/11) ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών αρχικά, ενώ αργά το απόγευμα και το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Την Τετάρτη (30/11) ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Το βράδυ, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, δεν αποκλείεται να πέσει και χιόνι.

Την Πέμπτη (1/12) ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην περιοχή του Τροόδους αναμένεται να χιονίσει, ενώ τοπικά στα ορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή (2/12) ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο λίγων ελαφρών βροχών. Τοπικά στα ορεινά θα σχηματιστεί παγετός. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήμερο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE