ΠΑΡΑ-THEMA

Γι αυτό γουστάρουμε την Καρμιώτισσα! Μπράβο στην ομάδα από τα Πολεμίδια

Γι αυτό γουστάρουμε την Καρμιώτισσα! Μπράβο στην ομάδα από τα Πολεμίδια

Η ομάδα από τα Πάνω Πολεμίδια κατάφερε μέχρι στιγμής να βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με ένα μικρό αλλά ποιοτικό ρόστερ. Ένα χαμηλό προϋπολογισμό αλλά και αρκετούς Κύπριους στο δυναμικό της.

Συγκεκριμένα στον αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση η ομάδα της Καρμιώτισσας ξεκίνησε τον αγώνα με 3 Κύπριους ποδοσφαιριστές (Βαττής, Γουίλερ και Σταύρου) ενώ στη συνέχεια πέρασαν στο παιχνίδι και οι Αντρέας Κυριάκου, Άλκης Χριστοφή και  Σταμάτης Πάντος.

Την ίδια στιγμή η Ανόρθωση ξεκίνησε μόλις με 1 Κύπριο, τον νεαρό Φύτο Κυριάκου,  οποίος και αυτό στη συνέχεια πέρασε εκτός και στη θέση του μπήκε ο Καμπρέρα.

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα των Πολεμιδιών διαθέτει και άλλους Κύπριους στο ρόστερ τους που περιμένουν και αυτοί τις ευκαιρίες τους  όπως ο Αντρέας Φωτίου και ο Σάββας Κύπρου, ενώ σε μερικά παιχνίδια έχει χρησιμοποιηθεί και ο Ευγένιος Κυριάκου, όπως και ο Χαράλαμπος Καιρίνος που το βράδυ της Κυριακής 27.11 έμεινε στον πάγκο.

Έντονο το Κυπριακό στοιχείο λοιπόν στην Καρμιώτισσα και το γουστάρουμε πολύ αυτό!  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top