«Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί» Η Χριστιάνα εξομολογήθηκε ότι έκλεψε! ΒΙΝΤΕΟ

«Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί» Η Χριστιάνα εξομολογήθηκε ότι έκλεψε! ΒΙΝΤΕΟ

Τι ήταν αυτό που έκλεψε η ξανθιά παρουσιάστρια;

Καλεσμένος στην εκπομπή της Δευτέρας (28/11) «Με αγάπηΧριστιάνα», ήταν ο Κώστας Καζάκας, όπου με αφορμή προηγούμενο ρεπορτάζ για κλοπή, η παρουσιάστρια έκανε σχετική ερώτηση στο καλεσμένο.

Ο ηθοποιός απάντησε ότι και ο ίδιος όταν ήταν μικρός το έκανε και ο ίδιος, «παλαβά πράγματα έκλεψα» είπε χαρακτηριστικά.

Πάνω στην κουβέντα η Χριστιάνα, είπε ότι και η ίδια έκλεβε «πισσούες» όταν ήταν σε νεαρή ηλικία, από το μαγαζί του κύριου Τάκη που ήταν δίπλα από το κατάστημα της μητέρας της, η οποία μάλιστα της επέβαλε να επιστρέψει πίσω όσα έκλεψε.

Δείτε όσα είπε η παρουσιάστρια στο πιο κάτω βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE