ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν όπλα αξίας 5.600 ευρώ!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν όπλα αξίας 5.600 ευρώ!

Διέρρηξαν εξοχική κατοικία στη Λεμεσό, κλέβοντας όπλα αξίας €5,600.

Την εξοχική κατοικία 50χρονου στην επαρχία Λεμεσού διέρρηξαν άγνωστοι μεταξύ 13:00 της Πέμπτης 1/12 και 10:30 το πρωί του Σαββάτου 3/12.

Ο 50χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι από την εξοχική του κατοικία κλάπηκαν 2 αεροβόλα όπλα, ένα δίκαννο και ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, αξίας €5,600.

Ακόμη οι άγνωστοι διαρρήκτες έκλεψαν από την οικία άγνωστη ποσότητα φυσιγγίων, ένα παλιό ποδήλατο και τρεις παλιές φωτογραφικές μηχανές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες πέτυχαν είσοδο στην οικία παραβιάζοντας την πόρτα του υπνοδωματίου.

Η μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στην σκηνή παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.