ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διοικητική έρευνα διέταξε ο Αρχηγός της Αστυνομίας με αφορμή απόφαση του Κακουργιοδικείου – Ο μάρτυρας περιέγραφε τον...Σούπερμαν!

Διοικητική έρευνα διέταξε ο Αρχηγός της Αστυνομίας με αφορμή απόφαση του Κακουργιοδικείου – Ο μάρτυρας περιέγραφε τον...Σούπερμαν!

Οδηγίες για διεξαγωγή διοικητικής έρευνας έδωσε την Παρασκευή (02/12) ο Αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Ο επικεφαλής του αστυνομικού σώματος επιθυμεί τον εντοπισμό οποιονδήποτε πειθαρχικών ή ποινικών ευθυνών σε σχέση με την υπόθεση σε βάρος του Άθου Ευθυμίου που... γκρεμίστηκε σαν χάρτινος πύργος. Θυμίζουμε πως σύμφωνα με την απόφαση του Κακουργιοδικείου, τα όσα του καταμαρτυρούσε ο Ελλάδης Σουσανίδης ήταν αντιφατικά και όχι μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση-καταπέλτης του Κακουργιοδικείου Λεμεσού: «Μόνο ο Σούπερμαν» θα μπορούσε να κάνει αυτά που καταγγέλλει ο Σουσανίδης!
 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στις 3 Νοεμβρίου «το Κακουργιοδικείο Λεμεσού που συνεδριάζει στη Λάρνακα, με 80σελιδη απόφασή του, έκρινε την μαρτυρία του κυρίως μάρτυρα κατηγορίας Ελλάδη Σουσανίδη, αντιφατική, αναξιόπιστη, μέχρι και γελοία. Ενδιαφέρον δε το γεγονός ότι το ίδιο το Δικαστήριο ανέφερε ότι μόνο ο φανταστικός ήρωας Σούπερμαν θα μπορούσε να διαπράξει ένα εκ των αδικημάτων, τα οποία ο κ. Σουσανίδης μαρτύρησε εναντίον του Κατηγορούμενου. Ενδιαφέρον δε το γεγονός ότι το ίδιο το Δικαστήριο ανέφερε ότι μόνο ο φανταστικός ήρωας Σούπερμαν θα μπορούσε να διαπράξει ένα εκ των αδικημάτων, τα οποία ο κ. Σουσανίδης μαρτύρησε εναντίον του Κατηγορούμενου».

 

Ο Άθως Ευθυμίου αντιμετώπιζε κατηγορίες που αφορούσαν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, κατοχή εκρηκτικών υλών, εμπρησμών, πρόκληση κακόβουλων ζημιών, απόπειρα καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες και καταστροφή περιουσίας με εκρηκτικές ύλες. Οι κατηγορίες πλέον έχουν  πέσει, καθώς τα όσα ισχυρίστηκε ο Σουσανίδης αποδείχθηκαν αποκυήματα φαντασίας σύμφωνα με το Κακουργιοδικείο.

Εδώ να σημειωθεί ότι ούτε ο Γενικός Εισαγγελάς, Κώστας Κληρίδης έμεινε άπραγος μετά από την πιο πάνω απόφαση του Κακουργιοδικείου. Ανέστειλε ποινική δίωξη άλλου προσώπου που επίσης αντιμετώπιζε κατηγορίες μετά από μαρτυρία του Ελλάδη Σουσανίδη.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι ο Κακουργιοδικείο είχε δώσει οδηγίες όπως η απόφαση για την υπόθεση Ευθυμίου κοινοποιηθεί στον Γενικό Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη, στον υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης Ιωνά Νικολάου και στον Αρχηγό Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου.
Δικηγόροι του Άθου Ευθυμίου ήταν τα δικηγορικά γραφεία ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δ.Ε.Π.Ε., που εκπροσωπήθηκαν από τους Αντώνη Δημητρίου, Χριστίνα Χριστοφή, Χαρά Αλεξάνδρου και Ραφαέλλα Καραμανή.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top