ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Έβαλαν λάθος ετικέτα στο αίμα - Έτσι έστειλαν στην εντατική την 73χρονη!

ΠΑΦΟΣ: Έβαλαν λάθος ετικέτα στο αίμα - Έτσι έστειλαν στην εντατική την 73χρονη!

Μια λάθος ετικέτα έστειλε στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου 73χρονη γυναίκα, την υπόθεση της οποίας απεκάλυψε το ThemaOnline την Παρακευή (09/12).

Της Ιωάννα Μάντζιηπα

Αυτό καταδεικνύουν μέχρι στιγμής οι έρευνες του ΤΑΕ Πάφου σχετικά με την υπόθεση της 73χρονης γυναίκας η οποία έλαβε λάθος ομάδα αίματος κατά την διάρκεια εγχείρηση της.  Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης της ηλικιωμένης, γιατροί της χορήγησαν λάθος ομάδα αίματος απ΄ αυτή που είναι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πήγες της ιστοσελίδας μας, φαίνεται πως το λάθος έγινε από το Νοσοκομείο Πάφου και συγκεκριμένα από το Χημείο. Το λάθος των λειτουργών του χημείου να βάλουν λανθασμένη ετικέτα σε άλλη ομάδα αίματος παραλίγο να στοιχίσει την ζωή της 73χρονης. Αυτό καταδεικνύουν για την ώρα οι έρευνες της Αστυνομίας για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Όπως μας αναφέρθηκε η κλινική ζήτησε από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου αίμα και οι τελευταίοι έστειλαν τις δυο φιάλες αίματος το οποίο ήταν Α+ αλλά στην ετικέτα αναγραφόταν Ο+. 

Κατά την διάρκεια της μετάγγισης η ασθενής παρουσίασε πρόβλημα και εκεί η γιατροί της ιδιωτικής κλινικής ανακάλυψαν την «γκάφα». Ακολούθως η 73χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην εντατική του Γ.Ν Πάφου καθώς παρουσίασε νεφρική ανεπάρκεια με τραγικό αποτέλεσμα να υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση.

Να σημειώσουμε πως το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ αναμένεται να ανακριθούν και οι υπάλληλοι του χημείου του Γενικού Νοσοκομείο Πάφου.

Διαβάστε επίσης

Τραγικό! Πήγε για εγχείρηση, της έβαλαν λάθος αίμα στην μετάγγιση και τώρα χαροπαλεύει – Αναζητούνται ποινικές ευθύνες - ΕΓΓΡΑΦΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top