ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟ: Ήθελε να πιει μπίρα αλλά δεν το σέρβιραν και άρχισε να πυροβολεί - «Εν να σας σκοτώσω ούλους»

ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟ: Ήθελε να πιει μπίρα αλλά δεν το σέρβιραν και άρχισε να πυροβολεί - «Εν να σας σκοτώσω ούλους»

Λίγο έλειψε μια ασήμαντη αφορμή να καταλήξει σε τραγωδία στην Λευκωσία.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 12ης Σεπτεμβρίου του 2014, 42χρονος από το Παλιομέτοχο επισκέφθηκε γνωστή καφετέρια στο χωρίο όπου ζήτησε να πει μπίρα, με τον υπεύθυνο της καφετέριας να του αρνείται αφού εκείνη την ώρα θα έπρεπε να κλείσει. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Φιλελεύθερος" την Τρίτη(13/12) ο 42χρονος άρχισε να να φωνάζει και να απειλεί «αν θέλεις πόλεμο θα το έχεις» και «εν να μπω μες το καφέ σου με το αυτοκίνητο μου», απειλή την οποία έπραξε οδηγώντας το αυτοκίνητο του προς την είσοδο της καφετέριας.

Τελικά ο 42χρονος βρήκε λύση, αφού πήγε σε άλλη καφετέρια και είπε την μπίρα του, αλλά επέστρεψε κρατώντας ηλεκτροφόρο ρόπαλο και άρχισε να δέρνει κόσμο. 

Ένας από τους θαμώνες αντέδρασε και τον κτύπησε με καρεκλά, μετά από αυτό ο 42χρονος έφυγε απειλώντας ότι «εν να έρτω να σας παίξω να σας σκοτώσω»

Δεν έμεινε στα λόγια και επέστρεψε με ένα κυνηγετικό όπλο όπου και πυροβόλησε προς την καφετέρια με αποτέλεσμα ένα σφαιρίδιο να να σφηνωθεί στο αυτί ενός παρευρισκόμενου. 

Το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας του επέβαλε ποινή φυλάκισης 6 χρόνων και ο 42χρονος προσέφυγε στο Ανώτατο για μείωση της ποινής χωρίς όμως αποτέλεσμα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top