ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Χιόνια και βροχές καθημερινά! Την Πρωτοχρονία θα «ξεπαγιάσουμε»

ΚΑΙΡΟΣ: Χιόνια και βροχές καθημερινά! Την Πρωτοχρονία θα «ξεπαγιάσουμε»

Αναλυτικά η πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας

Το απόγευµα της Τετάρτης (28/12) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, ενώ στα ορεινά πιθανό να πέσει ελαφρύ χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν νότιοι ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά σταδιακά στα προσήνεµα, θα καταστούν µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και καταιγίδες. Στα ορεινά θα χιονίσει. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νότιοι, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ αλλά σταδιακά θα καταστούν ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα θα είναι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Πέμπτη (29/12) ο καιρός θα είναι αρχικά συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Σταδιακά τα φαινόµενα θα εξασθενίσουν. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. 

Την Παρασκευή (30/12) ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος µε βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Το Σάββατο (31/12) και την Κυριακή (1/1) ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες. Στα ορεινά και τα ηµιορεινά κατά διαστήµατα θα πέφτει χιόνι. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες



Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας, το βράδυ του Σαββάτου (4/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top