ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Έλληνα Πρέσβη: Η σύζυγός του έκανε έρωτα με τον 29χρονο εραστή της ενώ αυτός κοιμόταν δίπλα - VIDEO

Δολοφονία Έλληνα Πρέσβη: Η σύζυγός του έκανε έρωτα με τον 29χρονο εραστή της ενώ αυτός κοιμόταν δίπλα - VIDEO

Τέλος δεν έχουν οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα πάθους με θύμα τον Κυριάκο Αμοιρίδη, Έλληνα πρέσβη στην Βραζιλία.

Ο 59χρονος διπλωμάτης βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια της ίδιας του της συζύγου, η οποία τον δολοφόνησε παρέα με τον 29χρονο αστυνομικό εραστή της και τον ξάδερφό του.

Τόσο η 40χρονη Φρανσουάζ Σίλβα ντε Ολιβέιρα όσο και ο εραστής της,  Σέρτζιο Γκόμες Μορέιρα Φίλχο,  μετά την ανάκριση ομολόγησαν την ενοχή τους, καθώς ένα video ντοκουμέντο ήταν αυτό που τους πρόδωσε.

Ωστόσο η Φρανσουάζ, «τα ρίχνει» όλα στον 29χρονο κατηγορώντας τον για την δολοφονία του συζύγου της.

Μιλώντας στους αστυνομικούς, η Φρανσουάζ δήλωσε πως γνώρισε τον 29χρονο Σέρτζιο πριν 6 μήνες μέσα στο σπίτι όπου έγινε το έγκλημα καθώς ήταν υπεύθυνος για το σύστημα ασφαλείας και συναγερμού.

Σχεδόν αμέσως δημιούργησαν ερωτικό δεσμό και μάλιστα επειδή εκείνος μπαινοέβγαινε με ευκολία στην οικία, λόγω επαγγέλματος, δεν ήταν λίγες οι φορές που έκαναν σεξ ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν ο Αμοιρίδης! Οπως είπε η γυναίκα, ο Σέρτζιο ζήλευε πολύ όταν την έβλεπε με τον πρέσβη και αυτό ήταν που κατά τη γνώμη της όπλισε το χέρι του. Για τον Ελληνα σύντροφό της, μίλησε με τα χειρότερα λόγια, τονίζοντας ότι ήταν μονίμως μεθυσμένος και την κακοποιούσε τόσο λεκτικά, όσο και σωματικά.

Από την μεριά τους, η μητέρα και η αδερφή της Φρανσουάζ λένε πως το παραπάνω είναι ψέμα, καθώς ο Έλληνας πρέσβης ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, που φερόταν πάντα με στοργή στη γυναίκα του και φρόντιζε να έχει τα πάντα αυτή και η 11χρονη κόρη τους.

Ανήμερα του φόνου, η Φρανσουάζ πήρε την κόρη της και έφυγε από το σπίτι για να έχει άλλοθι.

Ο 29χρονος ανέλαβε να «αποτελειώσει» τον Έλληνα Πρέσβη, με τον ξάδερφό του να φυλά τσίλιες.

Μετά από ώρες η 40χρονη επέστρεψε σπίτι μαζί με την κόρη της. Εβαλε το κοριτσάκι για ύπνο και στη συνέχεια πήγε να μπει στο σαλόνι, αλλά δίστασε γιατί φοβόταν να δει το πτώμα, έτσι κατευθύνθηκε προς τα υπνοδωμάτια. Ο εραστής της ανέλαβε να τυλίξει το πτώμα σε σεντόνι και να το απομακρύνει.

Στο video φαίνεται ο εραστής Σέρτζιο μαζί με τον ξάδερφό του ξάδερφό του, να μπαίνουν στο σπίτι, όπου λίγο μετά έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα. Η μέρα είναι Δευτέρα και το ρολόι δείχνει 19:53. Στο video διακρίνονται οι δύο άντρες έξω από το εξοχικό του ζεύγους να περιμένουν περίπου μία ώρα πριν μπουν. 

Από star.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top