ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανικός στο Mall της Πάφου – Έτρεχαν τρομοκρατημένοι οι πολίτες να φύγουν

Πανικός στο Mall της Πάφου – Έτρεχαν τρομοκρατημένοι οι πολίτες να φύγουν

Πανικόβλητοι έτρεχαν οι πολίτες στο μεγάλο πολυκατάστημα της Πάφου.

Του Μιχάλη Μενελάου

Σειρήνες και πανικόβλητος κόσμος να τρέχει, συνέθεταν το σκηνικό στο μεγάλο πολυκατάστημα της Πάφου.

Το όλο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής 1/1, όπου καθώς ο κόσμος βρισκόταν στο πολυκατάστημα ξεκίνησαν να κτυπούν οι σειρήνες του.

Ο κόσμος πανικοβλήθηκε, λόγω και των πολλών περιστατικών που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην περιοχή μας.

Έτσι, με τον φόβο ενός τρομοκρατικού κτυπήματος, ο κόσμος τρομοκρατήθηκε με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί η ηρεμία και να επικρατήσει το αίσθημα φόβου και πανικού.

Δεν είχαν τίποτα όμως να φοβηθούν καθώς, κατόπιν επικοινωνίας μας με τον αξιωματικό υπηρεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, μας ανέφερε ότι σε ένα εκ των πολλών καταστημάτων του Mall «έπεσε» το ηλεκτρικό ρεύμα με αποτέλεσμα οι αυτόματες σειρήνες του να ενεργοποιηθούν.

«Δεν υπήρξε τίποτα ανησυχητικό», μας διαβεβαίωσε ο αξιωματικός, αλλά μας επισήμανε ότι αντιλαμβάνεται τον πανικό του κοινού, λόγω των πρόσφατων εξελίξεων και του έντονου φόβου για τρομοκρατικό χτύπημα.

Τρομοκρατικό κτύπημα το οποίο προσπαθεί να αποτρέψει, στην περίπτωση που συμβεί, η Αστυνομία με αυξημένες περιπολίες και την έντονη παρουσία της σε δημόσιους χώρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η στιγμή που έφευγε πανικόβλητος ο κόσμος από το Mall της Πάφου – VIDEO

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top