ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει ο Γιώργος Νικολάου: «Όταν διάβασα στην εφημερίδα ότι σκότωσα τον άλλο οδηγό έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου» - VIDEO

Συγκλονίζει ο Γιώργος Νικολάου: «Όταν διάβασα στην εφημερίδα ότι σκότωσα τον άλλο οδηγό έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου»  - VIDEO

Συγκλονίζει η ιστορία του νεαρού Γιώργου Νικολάου, ο οποίος είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο δυστύχημα στις 21/10/2008, στην προσπάθεια του να προσπεράσει, συγκρουόμενος με διερχόμενο όχημα και προκαλώντας έτσι τον θάνατο ενός 25χρονου. .

Του Τάσου Χριστοδούλου

O ίδιος, καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για σένα», μίλησε στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου για την δραματική εμπειρία που είχε ζήσει.

Το παράπονο του νεαρού Νικολάου είναι ότι δεν κατάφερε ποτέ να ζητήσει ένα συγγνώμη από την οικογένεια του ανθρώπου που στέρησε την ζωή παρά τις προσπάθειες του να έρθει σε επικοινωνία με δικούς του ανθρώπους. «Ξέρω ότι με ένα συγγνώμη δεν θα έρθει πίσω μια ζωή που χάθηκε άδικα», σημείωσε, ωστόσο.

«Δεν φαντάζεσαι πόσες μέρες έκαμα να κοιμηθώ» τόνισε, όταν ερωτήθηκε πώς βίωσε την απώλεια μιας άλλης ζωής εξ υπαιτιότητας του, για να προσθέσει, «όταν διάβασα στην εφημερίδα ότι σκότωσα τον άλλο οδηγό έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου».

Ο Γιώργος Νικολάου, μέσα από την δημοσιοποίηση της δικής του τραγικής ιστορίας θέλει να περάσει ένα κοινωνικό μήνυμα σε όλους τους οδηγούς για περισσότερη οδική συνείδηση, αφού πότε δεν ξέρεις αν θα είσαι εσύ ο επόμενος θύτης ή το επόμενο θύμα μιας μοιραίας σύγκρουσης.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top