ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 41χρονος υπάλληλος εταιρείας έκλεβε οινοπνευματώδη ποτά - Απίστευτο το έλλειμμα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 41χρονος υπάλληλος εταιρείας έκλεβε οινοπνευματώδη ποτά - Απίστευτο το έλλειμμα

Τον κάρφωσαν στον εργοδότη του ...

Καταγγέλθηκε την Τρίτη (10/1) στην Αστυνομία από υπεύθυνο ασφαλείας εταιρείας στη Λευκωσία ότι, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, παρουσιάστηκε έλλειμμα σε οινοπνευματώδη ποτά αξίας €4,872.
 
Από περαιτέρω έλεγχο, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 41χρονου υπαλλήλου της εν λόγω εταιρείας, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. 
  
Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE