ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομπρέλα ή γυαλιά ηλίου; Συγχυσμένος ο καιρός ! Διαβάστε την πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας

Ομπρέλα ή γυαλιά ηλίου; Συγχυσμένος ο καιρός ! Διαβάστε την πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας

Σχεδόν καθημερινά, ενώ ο καιρός αρχικά θα είναι αίθριος στην συνέχεια θα παρατηρούνται νεφώσεις οι οποίες μπορούν να επιφέρουν και βροχές …

Το απόγευμα της Τρίτης (17/1) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά τοπικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 8 στα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 10 στα ανατολικά και νότια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη (18/1) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη (19/1) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Παρασκευή (20/1) και το Σάββατο (21/1) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κατά το τριήμερο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top