ΚΟΣΜΟΣ

Η Σάσα Ομπάμα στην παραλία, με το μαγιό της και δυο κοστουμαρισμένους πράκτορες δίπλα της

Η Σάσα Ομπάμα στην παραλία, με το μαγιό της και δυο κοστουμαρισμένους πράκτορες δίπλα της

Στο Μαϊάμι παρέα με φίλες της, ανάμεσα στις οποίες και η εγγονή του Τζον Μπάιντεν, βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η μικρή κόρη του προέδρου Ομπάμα.

Η 15χρονη Σάσα, η οποία απουσίαζε την περασμένη εβδομάδα από την αποχαιρετιστήρια ομιλία του πατέρα της στο Σικάγο καθώς την επομένη έδινε ένα σημαντικό διαγώνισμα στο σχολείο της, φαίνεται ότι επιβραβεύτηκε για το διάβασμά της με ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο. 

Η μικρή Ομπάμα απόλαυσε τις βουτιές της στο Μαϊάμι, ενώ χόρεψε στους ρυθμούς της μουσικής καθώς απολάμβανε γλυκά με τις φίλες της στο μπαρ του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Μάλιστα, στο ίδιο σημείο βρέθηκε και ο ράπερ Ντρέικ ο οποίος λειτούργησε σαν... παπαράτσι, φωτογραφίζοντας την Πρώτη κόρη και ποστάροντας τη φωτογραφία της στο Instagram. 

Πάντως, από τις υπόλοιπες παπαράτσι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την εξόρμηση της Σάσα Ομπάμα στο Μαϊάμι, ξεχωρίζει μια άλλη με την μικρή στην παραλία, με το μαγιό της, συνοδευόμενη από δύο πράκτορες! 

Από iefimerida.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top