ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άνδρας δάγκωσε στο μάτι 17χρονο ενώ έδειρε άλλους εννέα - Τους κατέβαζε από τα αυτοκίνητα και τους ξυλοφόρτωνε

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άνδρας δάγκωσε στο μάτι 17χρονο ενώ έδειρε άλλους εννέα - Τους κατέβαζε από τα αυτοκίνητα και τους ξυλοφόρτωνε

Άγνωστοι και περαστικοί ήταν τα θύματα επιθέσεων 22χρονου άνδρα, ψυχικά διαταραγμένου.

22χρονος άνδρας, με βαριά ψυχολογικά προβλήματα, ξυλοκοπούσε άγνωστους, σε αυτόν, οδηγούς στους οποίους κατάφερνε βαριά χτυπήματα.

Συγκεκριμένα μέσα σε περίοδο ενάμιση έτους, ξυλοφόρτωσε σε 9 περιπτώσεις ανυποψίαστα άτομα.

Σε κάποιες εκ των περιπτώσεων χρησιμοποίησε και μαχαίρι για να απειλήσει τα «θύματά» του και θεωρούσε εχθρό του ακόμη και όποιον τον κοίταζε.

Την περίπτωση του 22χρονου βγάζει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Πολίτης» με δημοσίευμά της.

Όπως αναφέρεται ο 22χρονος ξυλοφόρτωσε 17χρονο τον οποίο συνάντησε έξω από περίπτερο, τον οποίο εκτός από τα κτυπήματα που του κατάφερε σε όλο του σχεδόν το σώμα, τον δάγκωσε και στο μάτι (!), ενώ παράλληλα τον ψέκασε και με σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο. 

Σε μια άλλη περίπτωση, επιτέθηκε σε δυο άτομα που πήγαν στο κατάστημα ελαστικών του πατέρα του, που όπως μιλούσαν άρπαξε, χωρίς κανένα λόγο, τον ένα από τον λαιμό και τον γρονθοκοπούσε στα πλευρά.

Όταν ο δεύτερος άνδρας προσπάθησε να τον σταματήσει, δέχθηκε επίθεση από τον 22χρονο με αποτέλεσμα να του σκίσει μάγουλο και μάτι, όπως επίσης και να του σπάσει την μύτη.

Η πρώτη περίπτωση επιθετικότητας του νεαρού που καταγράφηκε ήταν στις 14/8/14 όπου καθώς προσπαθούσε να σπρώξει το όχημά του, με την βοήθεια φίλων του και ενός περαστικού, στην Μακεδονίτισσα, άρχισε ξαφνικά να φωνάζει, ενώ στη συνέχεια έριξε μπουνιά στο πρόσωπο ενός εξ αυτών, φουσκώνοντας τα χείλη του και προκαλώντας του τραύμα στα δόντια. 

Το ιστορικό επιθέσεων του 22χρονου δεν σταματά εδώ, καθώς στις 6/4/15, οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα προσπερνώντας οχήματα θέτοντας σε κίνδυνο δυο αυτοκίνητα να συγκρουστούν.

Όταν ένας εκ των οδηγών του φώναξε «πού πάεις ρε;», αυτός τον καταδίωξε και συγκρούστηκε πλευρικά με το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου, να κτυπήσει σε πεζοδρόμιο και να ακινητοποιηθεί. Στη συνέχεια κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και τον χτύπησε στο πρόσωπο από το ανοικτό παράθυρο του οδηγού. 

Το «θύμα» κατάφερε να εξέλθει το οχήματος από την πόρτα του συνοδηγού και να τρέχει προς παρακείμενα χωράφια. Ο 22χρονος του έριξε, αρχικά, πέτρες ενώ μετά άρχισε να τον καταδιώκει με το όχημά του. Ο παραπονούμενος κατάφερε, μετά από την καταδίωξη να διαφύγει.   

Σε μια άλλη περίπτωση – και συγκεκριμένα στις 5/7/15, ο 22χρονος όπως οδηγούσε κατέβηκε από το όχημά του και πέταξε μαχαίρι σε προπορευόμενο όχημα. Στη συνέχεια πλησίασε το αυτοκίνητο και το κλωτσούσε. Ακολούθως πήγε κοντά στον οδηγό και τον χτύπησε από το ανοικτό παράθυρο. Ο οδηγός, σε κατάσταση ζάλης, εξήλθε του οχήματός του και απομακρύνθηκε από το αυτοκίνητο για να επιστρέψει μετά από λίγο, προσπαθώντας να κατανοήσει το τι συνέβη. Ο 22χρονος τότε τράβηξε μαχαίρι και το έβαλε στον λαιμό του κτυπώντας τον παράλληλα σε όλο του το σώμα. Το θύμα δεν τόλμησε να ανταποδώσει και έφυγε τρέχοντας από την σκηνή.

Το περιστατικό που έφερε ενώπιον δικαιοσύνης τον 22χρονο ήταν όταν στις 5/10/15, οδηγούσε το όχημά του στην οδό Στροβόλου στον Στρόβολο και έκανε σήμα με τα φώτα του σε προπορευόμενο όχημα να σταματήσει. Οι επιβαίνοντες του οχήματος σταμάτησαν νομιζόμενοι πως ο οδηγός χρειαζόταν βοήθεια. Στη συνέχεια ο 22χρονος πλησίασε τον οδηγό, του έβαλε μαχαίρι στον λαιμό και του ζητούσε να πει συγγνώμη, γρονθοκοπώντας στον στο πρόσωπο. 

Ο 22χρονος καταδικάστηκε την Παρασκευή 13/1 σε δωδεκάμηνη φυλάκιση με ελαφρυντικά την οριακή του νοημοσύνη και τα ψυχικά του προβλήματα. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top