ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δακρυσμένος ο Θωμά – «Μακάρι να μπορούσα να τους φέρω πίσω» - Οργή συγγενών

Δακρυσμένος ο Θωμά – «Μακάρι να μπορούσα να τους φέρω πίσω» - Οργή συγγενών

Με δάκρυα στα μάτια του Θωμά και ένταση στο δικαστήριο συνεχίστηκε η δεύτερη αντεξέταση του κατηγορούμενου.

Εντός της αίθουσας του Δικαστηρίου βρίσκεται ο Χρίστος Θωμάς, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με έξι μέλη της δύναμης της ΜΜΑΔ.

Ο κατηγορούμενους βρίσκεται για δεύτερη φορά στο εδώλιο για αντεξέταση, με την διαδικασία αν αναμένεται να διαρκέσει πολλές ώρες.

Ο Θωμά με χαμηλωμένο βλέμμα και ψυχραιμία, απαντά στις ερωτήσεις του Εκπροσώπου της Κατηγορούσας Αρχής, ο οποίος άρχισε την αντεξέταση με ερωτήματα για την διαδρομή και τις ενέργειες που έκανε όταν επέστρεφε στην ταβέρνα, ιδιοκτησίας του πατέρα του.

Κληθείς να απαντήσει αν πέταξε το φονικό μαχαίρι που κρατούσε για να το εξαφανίσει, ο Θωμά απάντησε πως «Εκείνη την ώρα ήταν πολλά δύσκολο. Είσαι ταραγμένος, εν τζιαί καταλαβαίνεις»

Δακρυσμένος ο Θωμά είπε στο δικαστήριο, «Μακάρι να μπορούσα να τους φέρω πίσω και ας έμπαινα φυλακή».

«Ούτε κατάλαβα ότι δολοφονήθηκαν. Ούτε κατάλαβα ότι σκότωσα 3 άτομα», είπε ο κατηγορούμενος.

Όταν ο κατηγορούμενος ερωτήθηκε για την σχέση του με την Μαριάννα και το κατά πόσο ήταν βίαιος μαζί της, επανέλαβε τρεις φορές «για όνομα του Θεού».

Κάτι που εξόργισε τους συγγενείς των θυμάτων με κάποιους εξ αυτών να φωνάζουν «Έσσιεις Θεό ρε;». Με τον πατέρα του κατηγορούμενου να απαντά «Ναι, έσσιει Θεό».

«Μακάρι να επήαινα εγώ», αναφώνησε ο κατηγορούμενος με την ηρεμία του να «σπάει» και δάκρυα να κυλούν ξανά στα μάτια του.

Λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε στην αίθουσα, η πρόεδρος του Κακουργιοδικείου διέταξε προσωρινή διακοπή για κατευνασμό των πνευμάτων.

Υπενθυμίζουμε πως ο Χρίστος Θωμά κατηγορείται για το τριπλό φονικό που έγινε στη Λεμεσό με θύματα τους Αιμίλιο Μιλτιάδους, Κωνσταντίνο και Παράσχο Ντορζή.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεμσοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top