Ο top Κύπριος καταζητούμενος της Ιντερπόλ μετά τη σύλληψη της Έφης Ηροδότου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο top Κύπριος καταζητούμενος της Ιντερπόλ μετά τη σύλληψη της Έφης Ηροδότου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η σύλληψη της Έφης Ηροδότου έφερε στο προσκήνιο τον φάκελο καταζητούμενα πρόσωπα της Ιντερπολ.

Σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» παρουσιάζει την λίστα με τους top καταζητούμενους Κυπριακής καταγωγής.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα μετά την σύλληψη της Έφης Ηροδότου τα πρωτεία καταλαμβάνει πλέον ο Παναγιώτης Νετζατί ο οποίος βρίσκεται μόνος στη λίστα της Europol και η Κυπριακή Αστυνομία επικεντρώνεται στον εντοπισμό του.

Ο Παναγιώτης Νετζατί στις 14/10/2007 απέδρασε από τις Κεντρικές Φυλακές Λευκωσίας μαζί με τον Οδυσσέα Καλανίδη.

Ο ίδιος είχε βρεθεί ένοχος από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου για φόνο εκ προμελέτης, βιασμό και απαγωγή της νεαρής Jana Kocavova στις 17 Αυγούστου του 2006 στην Αγία Νάπα.

Ο Παναγιώτης Νετζατί:

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE