ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες στην σήραγγα Λεμεσού – Πάφου - Κλειστή η μια λωρίδα και στις δυο κατευθύνσεις

Εργασίες στην σήραγγα Λεμεσού – Πάφου  - Κλειστή η μια λωρίδα και στις δυο κατευθύνσεις

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοίνωσε ότι την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017, από τις 18.00 μέχρι τις 5. 00 της επόμενης ημέρας, λόγω έκτακτης ανάγκης για ηλεκτρολογικές εργασίες, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου, και στις δύο κατευθύνσεις, από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών ο φωτισμός της σήραγγας θα είναι κλειστός, η δεξιά λωρίδα της σήραγγας θα είναι κλειστή και στις δύο κατευθύνσεις, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα, με επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας 50χλμ. ανά ώρα και θα γίνεται αστυνόμευση με περιπολικά της Αστυνομίας των Βάσεων, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 θα κλείσει μικρό τμήμα της δεξιάς λωρίδας της σήραγγας στα δυτικά από Πάφο προς Λεμεσό, μεταξύ των ωρών 10 π.μ. – 13.00 , για σκοπούς συντήρησης του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Επίσης το Γραφείο του Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοίνωσε ότι την περίοδο 25 Ιανουαρίου μέχρι 10 Φεβρουαρίου 2017, εκτός Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 8:30 π.μ. –15.00 στους αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης στηθαίων ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 200 μ. περίπου και τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων, κατά τη διάρκεια τους, στην κυκλοφορία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top