ΕΛΔΥκάριος κάνει το σήμα του αλβανικού αετού – Πονοκέφαλος στο Γενικό Επιτελείο Στρατού για το νέο περιστατικό

ΕΛΔΥκάριος κάνει το σήμα του αλβανικού αετού – Πονοκέφαλος στο Γενικό Επιτελείο Στρατού για το νέο περιστατικό

Ένα νέο περιστατικό με οπλίτη που φωτογραφίζεται κάνοντας στο σήμα του αλβανικού αετού, το σύμβολο, δηλαδή, του αλβανικού αλυτρωτισμού, απασχολεί το Γενικό Επιτελείου Στρατού.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η ιστοσελίδας το Protothema.gr, η επίμαχη φωτογραφία αναρτήθηκε στα social media λίγες ημέρες μετά τη φωτογραφία με τους επτά νεοσύλλεκτους στο κέντρο εκπαίδευσης Μεσολογγίου να κάνουν το ίδιο σήμα.

Σύμφωνα με το ΓΕΣ ο εν λόγω οπλίτης έχει εντοπιστεί και υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ (Ελληνική Δύναμη Κύπρου).

Όσο για την αντιμετώπιση του περιστατικού το ΓΕΣ στην ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι θα ακολουθηθούν οι ίδιες διαδικασίες όπως αυτές με τους νεοσύλλεκτους στο Μεσολόγγι.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ έχει ως εξής:

Αναφορικά με νέα ανάρτηση φωτογραφίας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες, που απεικονίζει Στρατιώτη να σχηματίζει με τα χέρια του το σήμα του αλβανικού αετού, ενημερώνουμε τα ακόλουθα:

1. Ο Στρατιώτης έχει εντοπισθεί και υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ.

2. Θα ακολουθηθούν οι ίδιες διαδικασίες, όπως αυτές έχουν κοινοποιηθεί για την περίπτωση των Στρατιωτών του ΚΕΝ Μεσολογγίου.

Από Protothema.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE